Higrometru card 4192

Higrometru card 4192
Higrometru card 4192

4192 Higrometru card Traceable®

Informatii comerciale si comenzi la www.echipotshop.ro

Acest card unic arata atat umiditatea curenta, cat si umiditatea maxima atinsa. Cardurile sunt usor de citit si acest lucru le face foarte potrivite pentru folosirea in cazul sticlelor, substantelor chimice, pungilor de plastic, produselor electronice, desicatoarelor si containerelor de depozitare. Monitorizati cu usurinta nivelul umiditatii in marfuri transportate, sisteme optice si in ambalaje. 

Cardul este cu dublu domeniu, unul pentru umiditatea curenta, iar celalalt pentru cea maxima. Domeniul curent este intre 0 si 100% umiditate relativa. Culoarea se schimba dinspre albastru spre purpuriu palid (culoare de levantica). Schimbarea culorii se produce in trepte de 10%RH. Indicatorul reversibil isi schimba culoarea in functie de cum creste sau descreste umiditatea. Umiditatea maxima este aratata de gaura cu cristale dizolvate avand numarul cel mai mare. Cristalele dizolvate vor face ca hartia din jurul lor sa devina albastra. Culoarea nu se mai schimba dupa dizolvarea cristalului. (NOTA: pentru ca cristalele sa se dizolve bine, umiditatea trebuie sa se mentina la valoarea indicata sau deasupra ei pentru cel putin 24 ore).

Fiecare card este ambalat intr-o punga etansa cu un burete desicant care mentine cardul uscat si permite pastrarea lui timp indelungat inainte de utilizare. Pentru a asigura o precizie ridicata, fiecare aparat este livrat cu un Certificat Traceable® cu numar de serie individual, eliberat de laboratorul de etalonare al Control Company cu acreditare ISO 17025 acordata de A2LA (Asociatia Americana pentru Acreditarea Laboratoarelor). Certificatul arata conformitatea cu standardele NIST (Institutul National pentru Standarde si Tehnologie al SUA). Livrare in set de sase carduri.


Specificatii [ Deschide toate ]

Publicitate
Facebook