Kit umiditate sol SM150

Kit umiditate sol SM150
Kit umiditate sol SM150
  • Kit complet la preț convenabil
  • Precizie de ± 3%
  • Portabil și ușor de utilizat

Kitul de umiditate a solului SM150 este o unealtă ușor de utilizat și cu un preț convenabil pentru obținerea de măsurări sigure a umidității solului, cu o perturbare minimă a solului sau substratului. 

Introducere

Kitul constă dintr-un senzor de umidtate a solului SM150T*, un aparat dedicat pentru umiditatea solului HH150 și o geantă pentru transport. Cablul și conectorul sunt etanșe – o cerință esențială în cazul mediilor umede. Aparatul HH150 afișează conținutul volumetric de apă (% volum). Vă rugăm să rețineți că deși senzorul SM150T are încorporat un senzor de temperatură, aparatul de umiditate  a solului HH150 nu măsoară sau afișează temperatura.

Utilizare simplă

Umidometrul portabil HH150 este un instrument ușor și foarte simplu de utilizat, fiind folosit doar pentru afișare (fără înregistrarea datelor sau conexiune la un PC). Funcționarea este simplă – inserați senzorul SM150T în sol sau substrat și apăsați tasta Read pentru a efectua o citire.

Aplicații în horticultură

Kitul SM150 este livrat cu etalonări pentru substraturile perlit, fibră de nucă de cocos, turbă și vată minerală, precum și pentru soluri – oferind o soluție rapidă și robustă pentru verificarea omogenității condițiilor de cultivare în multe medii de cultivare.  

Senzorul SM150T este ușor de inserat și de instalat  – vârfurile sale ascuție perturbă foarte puțin solul și păstrează structura inițială a solului în jurul tijelor de măsurare.

Alte kituri de umiditate a solului de la Delta-T

În cazul în care se dorește o precizie mai bună sau este nevoie de măsurarea conductivității electrice (EC), sunt disponibile alte două kituri de măsurare a umidității.

*Kitul SM150 era livrat înainte cu senzorul SM150, dar acum cuprinde senzorul SM150T.


Documente atasate

SM150T_Data_Sheet_v.1
Publicitate
Facebook