Suport de fixare CMB 1

Suport de fixare CMB 1
Suport de fixare CMB 1

Mai multe din instrumentele noastre, de exemplu, albedometrele si radiometrele nete, sunt livrate in configuratia standard cu o tija de montare, iar altele au o tija de montare insurubabila sau o placa de montare disponibila sub forma de accesoriu.

In oferta noastra exista un suport proiectat special pentru atasarea simpla a unei tije de montare, sau a senzorului CSD 3 pentru masurarea orelor cu soare, de un stalp sau pe un perete.

Suportul de fixare CMB 1 este un dispozitv universal care poate fi utilizat cu tijele noastre indiferent de dimensiune, de la diametrul de 12 mm si pana la cel de 20 mm. Radiometrul poate fi orizontalizat prin rotirea si inclinarea tijei. Suportul cuprinde suruburi U pentru prinderea de stalpi si catarge cu diametre intre 22 mm si 60 mm. Daca se inlatura suruburile U, suportul poate fi montat pe un perete.

CMB 1 este facut in intregime din otel inoxidabil, ceea ce ii confera robustete si permite utilizarea pe termen lung. Suportul poate sustine cele mai grele combinatii de instrumente chiar si in conditii extreme.

   

 

Publicitate
Facebook