Inregistratoare de temperatura 4221

Inregistratoare de temperatura 4221
Inregistratoare de temperatura 4221
4221 Inregistrator de temperatura de unica folosinta Traceable®

Monitorizati temperatura cu acest aparat in frigidere, magazii, depozite de alimente, depozite pentru substante chimice, spatii pentru animale, incubatoare, produse in tranzit, camere de test, materiale biologice si fabrici.

Inregistratorul de unica folosinta inregistreaza temperatura pe o banda de hartie de 0,9 m. Temperatura se inregistreaza pentru o perioada de 10 zile. Motorul alimentat de la baterie si comandat de un cristal cu cuart invarte banda cu o precizie mai buna de 1 secunda pe zi.
Senzorul de temperatura bimetalic asigura o inregistrare permanenta care se poate citi usor, multiplica, trimite prin fax, scana si indosaria. Pe banda apare temperatura si ora/ziua masuratorii. Banda, marcatorul si bateria sunt instalate din fabrica, asa ca puteti incepe inregistrarea prin simpla tragere a unui declansator. Aparatul elimina penitele care fac murdarie, instrumentele scumpe, programele de calculator greu de inteles si cursurile de pregatire.

Pentru a asigura o precizie ridicata, fiecare aparat este livrat cu un Certificat Traceable® cu numar de serie individual, eliberat de laboratorul de etalonare al Control Company cu acreditare ISO 17025 acordata de A2LA (Asociatia Americana pentru Acreditarea Laboratoarelor). Certificatul arata conformitatea cu standardele NIST (Institutul National pentru Standarde si Tehnologie al SUA). Un sigiliu mentine integritatea aparatului si a rezultatelor. Banda cu rezultatele masuratorilor ramane in interiorul aparatului pana la ruperea sigiliului. Pe partea frontala se poate scrie ora inceperii inregistrarii, data, locul unde este instalat aparatul si alte informatii pertinente. Carcasa este din material plastic ABS rezistent la socuri. Livrat cu baterie alcalina AA.

Produse similare:

4220 Inregistrator de temperatura de unica folosinta Traceable®
Inregistrator cu banda, 5 zile

4222 Inregistrator de temperatura de unica folosinta Traceable®
Inregistrator cu banda, 40 zile

Specificatii [ Deschide toate ]

Publicitate
Facebook