Pirheliometru inteligent SHP1

Pirheliometru inteligent SHP1
Pirheliometru inteligent SHP1

Ca urmare a combinarii tehnologiei folosite pentru pirheliometrul CHP 1 cu avantajele oferite de o interfata inteligenta, instrumentul SHP1 este cel mai bun pirheliometru disponibil pe piata.  

Pe langa diversele optiuni de iesiri oferite de interfata inteligenta, senzorul de temperatura integrat si functiile polinomiale digitale permit corectarea individuala a sensibilitatii detectorului la temperatura in domeniul -40°C si +70°C. Timpul de raspuns imbunatatit si iesirile standardizate permit interschimbabilitatea instrumentelor cand este nevoie de etalonare. Prin utilizarea protocolului Modbus® sunt disponibile informatii diverse despre starea instrumentului si pentru configurare, cu optiuni ce pot fi alese de catre utilizator.

Deoarece pirheliometrul SHP1 are un consum foarte mic, incalzirea interna nu afecteaza performanta detectorului. Instrumentul functioneaza cu o gama larga de tensiuni de alimentare, motiv pentru care este ideal in cazul aplicatiilor cu consum de putere scazut. Toate intrarile si iesirile sunt prevazute cu protectii pentru polarizare inversa, supratensiuni si scurtciurcuite.

Pirheliometrul SHP1 este disponibil in doua variante, prima are o iesire analogica cu un semnal intre 0-1V, iar a doua un semnal in curent intre 4-20 mA. Ambele variante folosesc o interfata RS-485 cu 2 fire, cu protocol Modbus® (RTU).

Iesirile analogice permit conectarea simpla la practic oricare tip de data logger fara sa fie nevoie de intrari sensibile de ordinul milivoltilor. Protocolul Modbus® asigura interfatarea direct la RTU-uri,  PLC-uri,  sisteme SCADA, retele industriale si controlere. Un instrument reetalonat pastreaza aceleasi domenii de masurare analogice si digitale, ceea ce permite economie de timp, deoarece nu mai trebuie rescalat echipamentul de achizitie a datelor. Pirheliometrul SHP1 este livrat cu un certificat de etalonare detaliat si trasabil. 


Specificatii [ Deschide toate ]


Documente atasate

Pirheliometru CHP1 si SHP1 Brosura
Publicitate
Facebook