Statie meteorologica compacta WS-GP1

Statie meteorologica compacta WS-GP1
Statie meteorologica compacta WS-GP1

WS-GP1 este o statie meteorologica cu pret convenabil livrata gata de utilizare.
Senzorii de calitate ridicata ai WS-GP1 au fost alesi in asa fel ca produsul sa poata fi utilizat cu succes in cercetare, agricultura si aplicatii pentru studierea mediului.

Usor de utilizat:

  • Portabila
  • Precablata pentru instalare usoara
  • Optiuni PDA si modem GPRS pentru descarcarea datelor masurate

Livrata cu toate componentele:

  • Senzori precisi si fiabili
  • Catarg trepied de 2m
  • Program soft preinstalat pentru inregistrarea parametrilor meteo

Statia WS-GP1 are senzori pentru masurarea precipitatiilor, radiatiei solare, vitezei vantului, directiei vantului, umiditatii relative si temperaturii aerului.

Simpla si convenabila
O solutie compacta si integrata pentru inregistrarea datelor meteo.

Statia WS-GP1 se poate instala in cateva minute si necesita intretinere minima. Bateria interna asigura functionarea timp de 6 luni (perioada tipica pentru o baterie alcalina; perioada este mult mai lunga in cazul bateriei optionale cu litiu).

Precisa
Senzorii au fost alesi cu mare atentie pentru a asigura fiabilitate si precizie ridicate. Bazat pe Data Loggerul GP1 performant, sistemul furnizeaza date meteo de calitate ridicata la un pret accesibil.

Transferare simpla a datelor
Datele pot fi culese cu un PC notebook sau folosind un modem GPRS. O alta alternativa pentru descarcarea si vizualizarea datelor este programul Pocket DeltaLINK (optional), care poate fi folosit si pentru reconfigurarea setarii de inregistrare a masuratorilor la fata locului.

Robusta
In ciuda preturilor scazute, senzorii sunt fiabili si potriviti pentru medii solicitante. Trepiedul din otel galvanizat si bratul transversal din otel inoxidabil vopsit in alb asigura o structura fizica excelenta.


Documente atasate

Statia meteorologica WS GP1 cloud Brosura
Publicitate
Facebook