Aparat cu domeniu extins 4360

Aparat cu domeniu extins 4360
Aparat cu domeniu extins 4360

4360 Aparat cu domeniu extins pentru masurarea conductivitatii Traceable®, fara stoc

Aparatul selecteaza in mod automat domeniul de masura potrivit. Folositi acest instrument pentru verificarea puritatii apei din distilatoare, deionizatoare si din aparate de osmoza inversa, pentru testarea limpezirii sticlariei de laborator, pentru a masura suma substantelor solide dizolvate si la prepararea solutiilor. A fost proiectat in mod specific pentru masurarea conductivitatii in analize de apa, in biologie, cromatografie, industria alimentara, produse lactate si la spalarea placilor de calculatoare. Laboratoarele care doresc sa-si mentina acreditarea trebuie sa verifice periodic puritatea apei. Aparatul este 100% compatibil cu toate analizele cerute pentru acreditare.

 


Se masoara simultan conductivitatea si temperatura. Selectarea automata a domeniilor se poate dezactiva. Are memorie pentru salvarea a cinci date unice de calibrare, cate una pentru fiecare domeniu. Sagetile permit calibrarea rapida cu ajutorul unor solutii etalon. Sonda din sticla cu electrozi de platina asigura un raspuns foarte rapid. Termistorul cu semiconductori (pentru compensarea automata/manuala a temperaturii) permite raportarea tuturor masuratorilor la standardul international de 25°C. Compensarea temperaturii se poate face automat (2% per °C) sau de catre utilizator cu coeficienti de temperatura intre 0,000 la 10,000% per °C. Are si functia de dezactivare compensare temperatura. Factorul K se poate regla pentru fiecare sonda. Factorul pentru suma substantelor solide dizolvate se poate alege intre 0,4 si 1.

 


Pentru a asigura o precizie ridicata, fiecare aparat este livrat cu un Certificat Traceable® cu numar de serie individual, eliberat de laboratorul nostru de calibrare ISO 17025 acreditat de A2LA (Asociatia Americana pentru Acreditarea Laboratoarelor). Certificatul arata conformitatea cu standardele NIST (Institutul National pentru Standarde si Tehnologie al SUA). Tasta HOLD mentine pe ecran valoarea afisata. Are iesire pentru conectare la calculator. Afisajul de 12,7 mm este usor de citit. Carcasa din material plastic ABS rezistent la substante chimice asigura o functionare indelungata si in cele mai dure conditii de laborator sau de pe platforme industriale. Livrat cu sonda, baterii si carcasa de protectie.

 


Accesorii

 

4361  Sonda de conductibilitate de rezerva – sticla/platina, K=1, domeniu sonda: 0 la 200000 microsiemens.

4362  Sonda  de conductibiltate – epoxi incasabil, K=1, domeniu sonda: 0 la 200000 microsiemens.

8045  Sistem deachizitie date cu cabluri seriale si USB cu programul livrat pe CD

Publicitate
Facebook