Aranet

Sisteme wireless de monitorizare a parametrilor meteorologici ARANET

Sistemele ARANET sunt soluții profesionale-industriale wireless cu rază de monitorizare de 3 km.

Unitățile centrale ARANET MINI și ARANET PRO pot culege și gestiona parametrii măsurați de o gamă bogată de senzori compatibili și pot oferi informații utile pentru ridicarea eficienței mai multor aplicații, cum ar fi următoarele:

Horticultură

Asigurați cele mai bune condiții pentru culturi prin monitorizarea nivelurilor de temperatură și umiditate cu Aranet!

Aranet ajută la economisirea costurilor și la scăderea cantității de alimente irosite prin asigurarea celor mai bune condiții de cultivare și depozitare a legumelor și fructelor. Îmbunătățiți controlul calității pentru a evita pierderile nedorite care se pot produce atunci când nivelurile de temperatură și de umiditate nu sunt în concordanță cu cele prevăzute.

Depozitare

Asigurați cele mai bune condiții de depozitare pentru diverse tipuri de mărfuri!

Soluțiile Aranet de monitorizare a temperaturii și umidității permit vizualizarea de la distanță, analiza și comparare datelor, asigurând cel mai bun control al calității și setări adaptabile pentru nevoile fiecărui client. Setați praguri de alarmare diferite pentru toți senzorii Aranet și primiți avertizări prin SMS sau e-mail la orice moment în timpul zilei.

Producătorii de alimente

Maximalizați profiturile economisind bani prin reducerea cantităților de alimente irosite ca urmare a îmbunătățirii controlului de calitate în depozite și hale de producție!

Prin colectarea centralizată a datelor se economisesc timp și bani deoarece se elimină posibila eroare umană și se economisește timpul petrecut anterior pentru strângerea manuală a datelor. Optimizați costurile cu ajutorul oferit de Aranet!

HVAC & managementul clădirilor

Ridicați sistemele HVAC la următorul nivel cu soluțiile de monitorizare Aranet IoT! Aranet poate fi integrat în echipamente existente și senzorii wireless pot fi instalați fără costuri suplimentare. Economisiți costuri de încălzire și aer condiționat în locuri ca spitale, școli și muzee, centre de date, farmacii, hoteluri, restaurante, clădiri pentru birouri, proprietăți neocupate.

Aranet furnizează soluții de monitorizare wireless pentru măsurarea precisă a temperaturii, umidității și a nivelului de CO2. Notificare prin e-mai sau SMS când trebuie intervenit undeva.

 

Publicitate
Facebook