Masurarea umiditatii solului Delta-T Devices

Delta-T Devices este lider mondial in masurarea si monitorizarea umiditatii solului, avand o experienta de peste 17 ani in furnizarea senzorilor pentru determinarea umiditatii solului, specialistilor din domeniul stiintific si agricol.

Pe langa senzorii pentru masurarea umiditatii solului, Delta-T produce umidometrul portabil HH2 si data loggerele GP1 si GP2, aceste aparate de inregistrare fiind compatibile cu intreaga gama a senzorilor.

Pe baza acestor produse pot fi formate: 

  • sisteme mobile de masurare: umidometru portabil HH2 + senzor de umiditate sol racordat, oferite si in forma de kituri portabile (KIT SM150, KIT SM300, ThetaKit si WETkit) 
  • sisteme de monitorizare fixe: data logger-e GP1 sau GP2, la care se pot racorda pe langa senzorii de umiditate sol din gama Delta -T si alti senzori pentru masurarea parametrilor meteorologici (termometru sol, pluviometru, piranometru, etc.). 

Sistemele de monitorizare a parametrilor (umiditate sol, precipitatii, temperatura sol, radiatii solare) asigura si controlul functionarii irigatiei in functie de parametrii masurati, reducand substantial consumul de apa (pana la 60%) si consumul de energie electrica. 
Sistemul de monitorizare a umiditatii solului cu controlul irigatiei poate fi incadrat cu succes in automatizarea irigatiei cu timer-e. 

Documente atasate

Soil Moisture Measurement Catalogue V2.3_LR

Publicitate
Facebook