Aparat pt. conductivitate 4063

Aparat pt. conductivitate 4063
Aparat pt. conductivitate 4063

4063 Aparat portabil pentru masurarea conductivitatii Traceable®, fara stoc

 

Aparatul selecteaza automat domeniul de masura si afiseaza cu precizie valoarea masurata. Caracteristica de selectare automata a domeniului se poate dezactiva pentu a-i permite utilizatorului alegerea manuala a domeniilor. Se pot memora patru puncte de calibrare cu ajutorul unor solutii etalon. Datele speciale de calibrare sunt salvate si dupa oprirea aparatului.

 

Pentru a asigura o precizie ridicata, fiecare aparat este livrat cu un Certificat Traceable® cu numar de serie individual, eliberat de laboratorul nostru de calibrare ISO 17025 acreditat de A2LA (Asociatia Americana pentru Acreditarea Laboratoarelor). Certificatul arata conformitatea cu standardele NIST (Institutul National pentru Standarde si Tehnologie al SUA). Aparatul poate masura conductivitate (microsiemens/micromhos), rezistivitate (megohmi), substante solide dizolvate (parti per milion), concentratie (in unitati specificate de utilizator), salinitate (unitati oceanografice) si temperatura (°F/°C).

 

Sonda cu raspuns rapid are electrozi de platina care asigura o precizie mare a masuratorilor. Termistorul cu semiconductor din interior (pentru compensare automata/manuala a temperaturii) face posibila raportarea tuturor masuratorilor la standardul international de 25°C. Compensarea temperaturii se poate face automat (2% per °C), de catre utilizator (0,000 la 5,000% per °C) sau absolut. Factorul K se poate regla in functie de sonda. Functia de compensare temperatura se poate dezactiva.

 


Aparatul poate fi folosit pentru verificarea puritatii apei din distilatoare si demineralizatoare, pentru analiza apei marii si pentru pregatirea de solutii. Este ideal pentru analize de rutina, control de calitate si in cercetare. Carcasa din material plastic ABS asigura o durata de viata indelungata chiar si in conditii dure de laborator sau de pe platforme industriale. Cifrele de 12,7 mm ale afisajului LCD sunt usor de citit. Fisa jack permite o monitorizare continua si o inregistrare permanenta. Livrat cu sonda de sticla si baterie.

 


Accesorii

 

4062  Sonda de conductivitate de rezerva – sticla, K=1, domeniu sonda: 0,05 la 200000 microsiemens.

4061  Sonda de conductivitate – epoxi incasabil, K=1, domeniu sonda: 1,0 la 200000 microsiemens.

4054  Celula de conductivitate din sticla cu flux de injectie – volum 4 ml, K = 1

4055  Celula cu flux de injectie/Micro-Sampler – volum 2 ml, K= 0,2

Publicitate
Facebook