Aparat pt. conductivitate 4163

Aparat pt. conductivitate 4163
Aparat pt. conductivitate 4163

4163 Aparat de laborator pentru masurarea conductivitatii Traceable®

Porniti aparatul, introduceti sonda in solutie si cititi rezultatul. Aparatul selecteaza automat domeniul potrivit. Puteti dezactiva selectia automata a domeniului cand doriti sa alegeti domeniile manual. Un microprocesor performant si o aplicatie software specializata permit patru puncte de calibrare pentru a asigura o precizie deosebita pentru tot domeniul.

Pentru a asigura o precizie ridicata, fiecare aparat este livrat cu un Certificat Traceable® cu numar de serie individual, eliberat de laboratorul nostru de calibrare ISO 17025 acreditat de A2LA (Asociatia Americana pentru Acreditarea Laboratoarelor). Certificatul arata conformitatea cu standardele NIST (Institutul National pentru Standarde si Tehnologie al SUA). Aparatul poate masura conductivitate (microsiemens/micromhos), rezistivitate (megohmi), totalitatea substantelor solide dizolvate (milligrame pe litru), salinitate (unitati oceanografice), concentratie (in unitati specificate de utilizator) si temperatura (Celsius/Fahrenheit). Factorul K se poate ajusta in functie de sonda. Proiectat in mod special pentru masurarea conductivitatii in analize de ape, in biologie, in cromatografie, in industria alimentara si la spalarea placilor de calculatoare.

Iesirea de calculator permite descarcarea datelor intr-un calculator sau data logger pentru analize sau raportari ulterioare. Sonda livrata contine electrozi de platina si un termistor cu semicondutor pentru compensarea automata a temperaturii. Masuratorile sunt raportate automat la standardul international de 25°C. Compensarea temperaturii se poate face automat (2% per °C), de catre utilizator (0,000 to 5,000% per °C) sau absolut. Are si functia de dezactivare compensare temperatura.

Carcasa din material plastic ABS rezista la cele mai dure conditii de laborator. Aparatul este livrat cu adaptor 115 VAC, priza pentru curent de replatinizare sonda, brat suport sonda, baterie si sonda din sticla.

 


Accesorii

 

4062  Sonda de conductivitate de rezerva – sticla, K=1, domeniu sonda: 0,05 la 200000 Microsiemens (micromhos).

4061  Sonda – epoxi incasabil, K=1, domeniu sonda: 1,0 la 200000 Microsiemens (micromhos).

4054  Celula de conductivitate din sticla cu flux de injectie – volum 4 ml, K = 1

4055  Celula cu flux de injectie/Micro-Sampler – volum 2 ml, K= 0,2

8095 Sistem achizitie date pentru calculator

Publicitate
Facebook