One-Shot Conductivity Standard - Materiale de referinta

One-Shot Conductivity Standard - Materiale de referinta
One-Shot Conductivity Standard - Materiale de referinta

One-Shot™ Conductivity Standard – materiale de referinta certificate (CRM) Traceable®

 


Etalon de calibrare de unica folosinta care calibreaza cu cea mai mare precizie toate instrumentele si sondele de masurare a conductivitatii. One-Shot™elimina pericolele care pot sa apara din contaminarea unor recipiente externe. Calibrarea se realizeaza in flaconul etalon. Vasul cu diametrul de 44,5 mm si adancimea de 88,9 mm este potrivit pentru orice sonda. Acest etalon este perfect pentru orice laborator sau pentru aplicatii externe.

 


Conductivity Standards - materiale de referinta certificate pentru conductibilitate care  sunt compatibile 100% cu o gama larga de instrumente si sonde. Conductivity Standards reprezinta cel mai precis etalon disponibil. Fiecare flacon este etichetat pentru calibrarea conductivitatii (microsiemens/micromhos), rezistivitatii (ohmi) si substantelor solide dizolvate (parti per milion). Materialul se poate folosi pentru calibrarea tuturor instrumentelor de masurare a conductivitatii si pentru determinarea constantei tuturor celulelor de conductivitate.

 


Pentru a asigura o precizie ridicata, fiecare aparat este livrat cu un Certificat Traceable® cu numar de serie individual, eliberat de laboratorul nostru de calibrare ISO 17025 acreditat de A2LA (Asociatia Americana pentru Acreditarea Laboratoarelor). Certificarea dubla A2LA indica cel mai inalt nivel care se poate atinge in asigurarea calitatii, documentarii si preciziei. Materialele de referinta certificate sunt produse in laboratoare de calibrare ISO 17025 acreditate de A2LA, de catre un producator de materiale de referinte acreditat de A2LA cu ISO Guide 34.

 


Fiecare flacon este livrat cu instructiuni, tabel individual de compensare termica si informatii privind certificarile. Livrat in seturi de sase bucati. Fiecare flacon contine 100 militri de material.

 


Precizia la 25°C este (±0,25 microsiemens pentru solutii de 1, 5, 10 microsiemens sau ±0,25% pentru alte solutii) sau incertitudinea de pe certificat – se va lua valoarea mai mare.

Publicitate
Facebook