Statie meteorologica configurabila WS-GP2

Statie meteorologica configurabila WS-GP2
Statie meteorologica configurabila WS-GP2

Noua statie meteorologica WS-GP2 este ideala pentru utilizari in cercetare si in aplicatii pentru monitorizarea mediului.

WS-GP2 asigura:

  • inregistrarea parametrilor meteorologici in locatii indepartate si expuse
  • utilizare in conditii meteo dificile
  • largi posibilitati in alegerea senzorilor, inclusiv pentru masurarea umiditatii solului
  • comunicatie GPRS 

In configuratia standard, WS-GP2 include senzori pentru masurarea precipitatiilor, a radiatiei solare, a vitezei si directiei vantului, a temperaturii solului, a temperaturii si umiditatii relative a aerului.

Bazate pe noul data logger GP2, sistemele de masurare WS-GP2 pot fi configurate astfel incat sa satisfaca exact cerintele diverselor aplicatii. Utilizatorul pot alege combinatia optima de senzori, logger, alimentare cu energie si comunicatii.

Programul DeltaLINK ofera utilizatorului o biblioteca cu toti senzorii comercializati de Delta-T Devices. Printre senzorii optionali se gasesc urmatoarele: barometru, senzori pentru umiditatea solului, piranometre solare, radiometre UV, senzor pentru radiatia fotosintetica, albedometru, radiometru net, evaporimetru si senzor pentru masurarea umiditatii pe suprafata. 

Cu softul DeltaLINK se pot seta usor intervalele de inregistrare, precum si vizualiza, descarca datelor stocate.

Datele inregistrate pot fi descarcate intr-un PC cu ajutorul unui port USB sau de la distanta prin modem GPRS.  Acest lucru ofera libertate deplina in amplasarea statiei si in ceea ce priveste locul unde se prelucreaza datele.


Specificatii [ Deschide toate ]


Documente atasate

Statia meteorologica noua WS GP2 cloud Brosura
Publicitate
Facebook