Kit suport CMP cu inclinare reglabila

Kit suport CMP cu inclinare reglabila
Kit suport CMP cu inclinare reglabila

In aplicatiile de energie solara este deseori de dorit masurarea radiatiei solare globale ‘inclinate’ in unghiul panourilor fotovoltaice fara urmarire (fixe), suplimentar fata de masurarea radiatiei orizontale globale. Acest lucru se poate realiza prin montarea unui piranometru in acelasi unghi cu cel al panoului PV fix, astfel ca instrumentul sa primeasca aceeasi radiatie solara descendenta.

Kitul suport CMP cu inclinare reglabila a fost proiectat pentru instalarea pe o suprafata orizontala si permite montarea instrumentelor din seriile CMP, SMP, CGR sau CUV, la unghiuri zenitale de la 0° la 90°. Suportul are o scala gradata in grade si un dispozitiv de blocare utilizat si pentru reglare.

Kitul poate fi atasat si de placa de montare CMF 2, ceea ce permite montarea pe pereti si pe stalpi cu ajutorul suportului de fixare CMB 1.

Kitul suport CMP cu inclinare reglabila poate fi utilizat cu ansamblele cu sfere de umbrire ale dispozitivelor de urmarire solara 2AP si SOLYS 2 ale Kipp & Zonen pentru masurarea radiatiei difuze inclinate.

Va rugam sa retineti ca nu se poate utiliza o unitate de ventilatie cu kitul.

Publicitate
Facebook