Dispozitivul de urmarire solara 2AP

Dispozitivul de urmarire solara 2AP
Dispozitivul de urmarire solara 2AP

Produsul de varf al pietei pentru orice conditii de functionare.

  • Cea mai ridicata precizie disponibila
  • Cea mai mare sarcina si cel mai mare cuplu de torsiune disponibile
  • Performante la nivel de BSRN
  • Alimentare atat AC, cat si DC
  • Functionare in conditii climatice extreme
  • Capacitate de pozitionare

2AP si-a dovedit capacitatile in cele mai severe conditii climatice. Motoarele puternice si angrenajul de transmisie cu roti dintate asigura cuplul de torsiune necesar pentru spargerea ghetii si pentru functionarea in conditii cu vant puternic. O husa optionala pentru functionarea la temperaturi scazute s iincalzitoarele interne permit utilizarea pana la temperaturi de -50 °C. Dupa punerea in functiune, echipamentul functioneaza autonom, cu ajutorul softului  Win2AP si a unui PC (nu se livreaza), fiind necesare doar verificari ocazionale ale ceasului intern. Echipamentul se livreaza cu doua placi mici laterale, dar fara accesoriile pentru montarea instrumentelor.

Pentru corectarea abaterilor ceasului sau ale celor care provin din miscarea platformei de sustinere este disponibil un senzor activ de urmarire a soarelui. Pe placa laterala mare se monteaza senzorul solar si un pirheliometru Kipp & Zonen  (sau doua pirheliometre). Ansamblul cu sfere de umbrire cuprinde doua placi laterale si o placa de montare pe partea din spate, pe care se pot monta trei radiometre Kipp & Zonen ventilate. Pentru radiometrele neventilate sunt disponibile adaptoare.

O caracteristica unica a echipamentului 2AP este capacitatea de pozitionare. Softul Win2AP poate fi utilizat pentru configurarea unei secvente de miscari preprogramate pentru orientarea catre anumite tinte.


Documente atasate

Sun Tracker e SOLYS 2 si 2AP Brosura
Publicitate
Facebook