Humidity Sponge™ 3150-3151

Humidity Sponge™ 3150-3151
Humidity Sponge™ 3150-3151

3150-3151 Humidity Sponge™ regenerabil/indicator, fara stoc, pret: 36 $ 

Humidity Sponge™ (burete de absorbtie a umezelii) este solutia cea mai moderna de deshidratare care transforma orice recipient intr-un desicator. Particulele colorate din punga indicatoare arata atingerea capacitatii de absorbtie a umezelii.

Desicantul folosit (aluminosilicat de sodiu-calciu) este netoxic, ceea ce il face ideal pentru spatii in care se pastreaza alimente, mostre farmaceutice, produse electronice, placi pentru calculatoare, produse optice, chimice si diferite echipamente. Peretele extern este din polietilena permeabila DuPont Tyvek® de mare densitate.

Capacitatea de deshidratare depinde de volum, temperatura si umezeala. Ca si referinta, o punga va mentine conditii uscate intr-un vas cu un volum de 7800 cm3. Se garanteaza retinerea a 16% umezeala din greutate. Absorbtia a 37% din umezeala este o valoare obisnuita.

In cazul buretelui indicator, punga are o parte transparenta si una din Tyvek® alb. In punga sunt particule albastre care devin roz cand desicantul atinge capacitatea de absorbtie si trebuie inlocuit. Acest tip de humidity sponge™ nu este regenerabil.

In cazul buretelui regenerabil, ambele parti ale pungii sunt din Tyvek® alb. Aceste pungi se pot regenera si refolosi. Pentru regenerare, pungile trebuie incalzite la 104°C intr-un cuptor. In fiecare punga se afla un card de umiditate relativa care isi schimba culoarea din albastru in roz atunci cand punga trebuie regenerata.

Tyvek® este o marca inregistrata a DuPont.


3151 Humidity Sponge™ regenerabil 40 buc/cutie

3150 Humidity Sponge™ cu indicator 40 buc/cutie

 


Specificatii [ Deschide toate ]

  • Dimensiuni
    • Dimensiuni punga: 76,2 x 76,2 x 6,35 mm
Publicitate
Facebook