Senzor de temperatura si umiditate Crodeon®

Senzor de temperatura si umiditate Crodeon®
Senzor de temperatura si umiditate Crodeon®

Vă invităm să măsurați și să monitorizați de la distanță proiectul dvs. profesional folosind un senzor de temperatură și umiditate fiabil. Indiferent dacă doriți să vă monitorizați proiectul agricol, o cameră frigorifică, o fermă sau pe șantierul dvs. de construcții, produsele Crodeon vă ajută cu soluția ideală. 

Senzorul nostru de temperatură de umiditate vă permite să măsurați următorii parametri: temperatura bulbului uscat, temperatura bulbului umed, temperatura punctului de rouă și umiditatea relativă.

 

Tehnologia Sensirion de încredere, asamblată de Crodeon

La Crodeon alegem să avem încredere în tehnologia de vârf în industrie, motiv pentru care senzorul nostru de temperatură umiditate conține un chip Sensirion. Senzorul de umiditate și temperatură SHT35 de la Sensirion AG oferă precizie și fiabilitate ridicată.

Datorită adaptorului nostru de senzori, există compatibilitate directă cu fiecare Reporter, modulul nostru de senzori pentru monitorizarea de la distanță. Fiecare cablu de senzor Crodeon este extensibil pentru a se potrivi proiectului dumneavoastră unic.

SHT35 este versiunea de vârf a seriei SHT3x, care încorporează 15 ani de cunoștințe de la Sensirion, liderul în industria senzorilor de umiditate relativă. Acest senzor oferă o precizie de 1,5% RH și 0,1°C (calibrare din fabrică). Precizia poate fi îmbunătățită în continuare prin calibrarea manuală prin intermediul Crodeon Dashboard.

 

Crodeon Cloud

Crodeon Dashboard este platforma noastră cloud. Aici puteți urmări măsurătorile live și istorice, deoarece datele senzorului sunt transmise acolo în timp real. Tabloul de bord vă permite, de asemenea, să modificați orice setări ale senzorului sau Reporterului, cum ar fi intervalul de măsurare și configurația alarmei.

 

Un senzor de temperatură și umiditate cu API

Măsurătorile de umiditate relativă sunt de mare importanță, motiv pentru care ați dori să automatizați alte procese pe baza datelor dvs. de măsurare. API-ul nostru rest vă permite să integrați fără probleme datele senzorului în propriul software sau sisteme. Acest lucru face posibilă automatizarea altor procese sau pași atunci când senzorul dvs. măsoară peste sau sub anumite praguri.

 

Unde să folosiți senzorul de temperatură și umiditate

Vă sfătuim să nu folosiți senzorul de interior în lumina directă a soarelui. Când măsurați în lumina directă a soarelui, trebuie utilizat senzorul de umiditate și temperatură exterioară. Senzorul de exterior vine cu un scut de radiații rezistent la intemperii (alb).

Acest senzor de umiditate relativă vine cu o membrană din folie PTFE pe cip care permite utilizarea senzorului în condiții de mediu dure. Filtrul pe cip durează pe toată durata de viață a senzorului.


Specificatii [ Deschide toate ]

 • Specificatii senzor extern
  • Dimensiuni: 178x98x107mm
  • Precizie umiditate relativa: +/- 1,5 (de la 0% la 80%)
  • Precizie temperatura: +/- 0,1°C (de la +20°C la +60°C)
  • Rezolutie: 0,1°C si 0,1% RH
 • Specificatii senzor intern
  • Dimensiuni: 65x16x16mm
  • Precizie umiditate relativa: +/- 1,5 (de la 0% la 80%)
  • Precizie temperatura: +/- 0,1°C (de la +20°C la +60°C)
  • Rezolutie: 0,1°C si 0,1% RH
Publicitate
Facebook