Senzor CO2

Senzor CO2
Senzor CO2

 

Acest senzor de CO2 oferă combinația perfectă a performanței și accesibilității. Pe lângă nivelul de CO2 acest dispozitiv măsoară și temperatura și umiditatea relativă. Senzorul este perfect compatibil cu Reporter.

Ușurința de exploatare

Măsurarea CO2 poate fi un proces complicat. Crodeon își propune să ajute clienții în acest proces utilizând componente de calitate, urmând instrucțiunile tehnice ale producătorului și transpunând acestea în procedee ușoare de aplicat pentru utilizatorul final.

Senzorul de CO2 Crodeon folosește modulul Sensirion SCD30 pentru măsurarea CO2, temperatura și a umiditatea. Acest senzor NDIR cu două canale, autocalibrant, nu necesită întreținere manuală din partea utilizatorului. SCD30 asigură precizie deplină utilizând calibrarea automată încorporată oferită de Sensirion.

Calibrat pentru conveniența dumneavoastră

În timpul fabricării senzorului de CO2, Crodeon efectuează procesul de calibrare FRC conform instrucțiunilor Sensirion. Acest proces de calibrare implică următorii pași:

  1. Senzorul este plasat într-un cadru controlat cu condiții de mediu stabile.
  2. Senzorul este alimentat în modul continuu la o rată de măsurare de două secunde pentru o durată completă de zece minute.
  3. Comanda FRC este aplicată și valoarea de referință este stocată în memoria senzorului.

Utilizatorul final nu trebuie sa efectueze nicio calibrare suplimentară. Precizia nu va devia mai mult de +/-50 ppm pe durata de viață a senzorului.

Crodeon Cloud

Toate măsurătorile sunt transmise direct în cloud (Crodeon Dashboard) unde puteți vizualiza datele în timp real și istoricul măsurătorilor. Dashboard-ul este, de asemenea, locul potrivit pentru a modifica setările de alarmă și alte setări Reporter, cum ar fi intervalul de măsurare


Specificatii [ Deschide toate ]

Publicitate
Facebook