Senzor de nivel submersibil

Senzor de nivel submersibil
Senzor de nivel submersibil

Sonda de nivel hidrostatic submersibil LMP307 de la BD Sensors este un dispozitiv de uz general pentru măsurarea nivelului apei sau a altor lichide ușor corozive. Senzorul poate fi utilizat pentru a măsura nivelul apei din rezervoare, lacuri, canale deschise de curgere și baraje și nivelul apei subterane ale forajelor.

Sonda din oțel inoxidabil LMP307 este proiectată pentru măsurarea continuă a nivelului în apă și fluide curate sau ușor poluate. La cerere, acest produs poate fi furnizat cu certificat de calibrare. Senzorul se conectează la modulul nostru de senzor numit Reporter.

Crodeon Cloud

Reporter își trimite datele de măsurare către cloud (Crodeon Dashboard) în timp real. Aceasta înseamnă că fiecare mică modificare a distanței sau a nivelului este înregistrată în mod constant. Puteți vizualiza datele live sau puteți descărca jurnalele istorice ca export Excel. Intervalele de măsurare și setările de alarmă pot fi modificate interfața Crodeon Dashboard.

Sondă de nivel submersibil cu API

Fiecare Reporter vine cu un rest API pe care îl puteți utiliza pentru integrarea perfectă a datelor în propriile sisteme sau software. Această conexiune directă de date vă permite să automatizați alte procese pe baza datelor dvs. de măsurare, cum ar fi deschiderea supapelor sau pornirea pompelor atunci când un nivel depășește o anumită limită.

 

Măsurări pe termen lung

Acest senzor din oțel inoxidabil de înaltă calitate este potrivit pentru cerințe ridicate și măsurători exacte, cu stabilitate bună pe termen lung.

Cutia de borne inclusa contine un dispozitiv de echilibrare a presiunii, responsabil de compensarea variatiilor de presiune atmosferică.

Se recomandă montarea verticală cu ieșirile pe latura din jos. Acest lucru previne murdărirea instalației de aerisire și pătrunderea umezelii.

Vă rugăm să menționați intervalul de nivel preferat atunci când comandați acest senzor. Opțiunile sunt: 2,5 m, 10 m, 25 m, 100 m și 250 m.

Interval de nivel hidrostatic

Lungimea cablului (de la sonda la cutie)

0 - 2,5m

3m

0 - 10m

10m

0 - 25m

25m

0 - 100m

100m

0 - 250m

250m

LMP307 este compatibil direct cu Crodeon Reporter și vine cu un cablu M12 de 5 m care conectează cutia de borne cu Reporter. Puteți extinde acest cablu până la 30 m cu prelungitoarele M12 din magazinul nostru. Descărcați fișa tehnică aici 


Specificatii [ Deschide toate ]

Publicitate
Facebook