Crodeon

 

Crodeon este un producator inovator de sisteme de monitorizare end-to-end plug & play. Tehnologia Crodeon este folosita de companii din toata Europa. Produsele Crodeon deservesc industria constructiilor, industria agricola, alimentara si zootehnica.

Inima sistemului Crodeon este Reporter® - soluția preferată pentru monitorizarea profesională de la distanță. Acest dispozitiv se poate cupla cu senzori IoT plug & play, are o conexiune la internet fără fir folosind date celulare și vă permite să conectați aproape orice senzor de care aveți nevoie, în orice combinație posibilă.

 

Reporter® are 4 conectori pentru senzori. Orice conector se potrivește cu oricare dintre senzorii de mai jos. Reporter se poate alimenta de la rețea sau energie solară și are o baterie internă litiu-ion pentru o autonomie indelungata.

Masuratorile dumneavoastra pot fi accesate prin Crodeon Dashboard

 

Transmiterea datelor senzorilor către cloud se face in mod instantaneu printr-o conexiune celulară fără fir. Fiecare reporter este conectat imediat la tabloul la Crodeon Dashboard. Aveti nevoie doar de un browser pentru a accesa acesta.

Crodeon Dashboard este o aplicație web ușoară, cu un design receptiv, ruleaza excelent pe laptopuri, tablete și smartphone-uri. Datele pot fi vizualizate pe device, exportate în Excel sau accesate prin API-ul furnizat de producator.

Configurarea Reporterului se face prin intermediul Crodeon Dashboard. Setarile precum intervalul de măsurare, numele dispozitivului, pragurile de alarmă, întârzierea alarmei și calibrarea senzorului se pot modifica cu doar cativa pasi simpli.

Iregistrati-va si incercati gratuit Crodeon Dashboard AICI

 


Articole - Crodeon

Reporter®

Reporter®

Reporter® este soluția preferată pentru monitorizarea ...
Senzor Meteo Crodeon®

Senzor Meteo Crodeon®

Despre produs Senzorul meteo Crodeon este o sondă profesio...
Statie Meteo Crodeon®

Statie Meteo Crodeon®

Stația meteo Crodeon Flexibilitate totală, fără griji d...

Senzor de nivel submersibil

Senzor de nivel submersibil

Sonda de nivel hidrostatic submersibil LMP307 de la BD Senso...
Senzor CO2

Senzor CO2

  Acest senzor de CO2 oferă combinația perfectă a p...
Senzor de temperatura si umiditate Crodeon®

Senzor de temperatura si umiditate Crodeon®

Vă invităm să măsurați și să monitorizați de la dist...

Publicitate
Facebook