NOU - Senzor umiditate sol SM150T

NOU - Senzor umiditate sol SM150T
NOU - Senzor umiditate sol SM150T

Noul senzor SM150T înlocuiește modelele anterioare SM150 si SM300 și oferă în plus măsurarea temperaturii solului la prețul fostului model SM150. 

  • Măsurarea umidității solului cu precizie stabilă de ±3%   
  • Senzor de temperatură încorporat
  • Robust și îngropabil, cu 5 ani garanție

Cel mai nou sensor SM150T măsoară umiditatea solului și temperature cu precizie de clasă științifică. Performață stabilă, robustețe la un preț excelent.

Senzor de clasă științifică

Prin electronica sa de excepție, brevetată, și construcția robustă, noul senzor SM150T este deosebit de sigur în funcționare, având o stabilitate deosebită la variația temperaturii și a salinității. SM150T a fost conceput pentru a rezista la îngroprare în sol pe termen lung – gradul de protecție al senzorului, conectorilor și cablului este IP68. Precizia de măsurarea a umidității solului este ±3% (în urma etalonării specifice solului), iar precizia senzorului de temperatură încorporat este ±0,5°C.

Înregistrarea și afișarea datelor

SM150T este o sondă utilizabilă în două moduri diferite – se poate folosi ca un instrument portabil, cu citirea pe loc a măsurărilor de umiditate, sau se poate îngropa în sol și conecta la un data logger pentru înregistrarea datelor de umiditate și temperatură pe termen lung.

Pentru senzorii îngropați pe terment lung:

Măsurările senzorului SM150T pot fi înregistrate cu oricare data logger al Delta-T Devices și cu multe alte data loggere ale unor alți producători (ieșire simplă de 0-1 V pentru umiditate, termistor de 10K pentru temperatură). Pentru înregistrarea temperaturii senzorul trebuie îngropat în totalitate și conectat la un data logger.

Pentru utilizare portabilă:

Senzorul SM150T este disponibil în kitul SM150 ușor de utilizat, care cuprinde și o geantă pentru transport și aparatul de citire a măsurărilor HH150.  Despre kitul SM150 puteți citi mai multe la kitul SM150.

Vă rugăm să rețineți că aparatul HH150 furnizat cu kitul SM150 este doar un dispozitiv de citire. Dacă este nevoie de conectarea la un calculator PC pentru descărcarea și păstrarea datelor, senzorul SM150T trebuie utilizat cu umidometrul HH2.

Observație: În cazul utilizării în regimul portabil, senzorul SM150T nu furnizează măsurări de temperatură.

Instalarea

Senzorul SM150T se poate insera și instala simplu – vîrfurile ascuție perturbă solul foarte puțin și pătrează structura inițială a solului în jurul tijelor de măsurare. Pentru îngroparea la adâncime, forma cilindrică ajută instalarea în găuri forate. Baza filetată a senzorului permite conectarea la tuburi prelungitoare de 50 cm sau 100 cm, care sunt utile la introducerea, respectiv scoaterea senzorului din sol.

SM150T folosește aceeași gamă de cabluri și tuburi prelungitoare ca și senzorii ML3 și EQ3.

Etalonare

Senzorul SM150T este livrat cu etalonări generale pentru soluri minerale și organice. Dacă este nevoie de o precizie mai mare, se poate efectua o etalonare în două puncte specifică solului.

Aplicații

Pedologie  - Senzorul SM150T este ușor de instalat și furnizează măsurări precise de umiditate a solului și ale temperaturii – în acest fel se obține foarte simplu profilul vertical al ambilor parametri. (Pentru măsurarea temperaturii este nevoie de îngroparea sondei).

Horticultură – Având o lungime de doar 143 mm (tijele 51 mm), senzorul SM150T poate fi instalat în substraturi și ghivece de plante. În cazul utilizării portabile, kitul SM150 oferă o soluție simplă și robustă pentru verificarea uniformității condițiilor de creștere pentru numeroase medii de cultură. Sunt disponibile etalonări pentru perlit, fibră de nucă de cocos, turbă și vată mineral, precum și pentru soluri. SM150T for Horticulture use.

Irigații – Datorită preciziei și robusteții, senzorul SM150T este opțiunea naturală pentru integratori de sisteme – pentru mai multe informații, consultați  SM150T System Integrator Data Sheet.

Istoria produsului

Noul senzor SM150T înlocuiește senzorii SM300 și SM150, combinând puterile lor și oferind o valoare deosebită.

*  Pentru garanția de 5 ani este nevoie de înregistrare online.


Specificatii [ Deschide toate ]


Documente atasate

SM150T_Data_Sheet_v.1
SM150T_System_Integrator_data_sheet_v.1

Articole conexe - NOU - Senzor umiditate sol SM150T

Data Logger GP2
Data Logger GP2
Data logger puternic și robust 12 canale diferențiale ...
Data Logger DL6
Data Logger DL6
Data loggerul DL6 este soluția ideală pentru sondele de...

Data Logger GP1
Data Logger GP1
GP1 este un sistem de inregistrare a datelor (Data Logger) s...
Publicitate
Facebook