Surse de alimentare CVP 1 si CVP 2

Surse de alimentare CVP 1 si CVP 2
Surse de alimentare CVP 1 si CVP 2
  • Carcasa etansa (IP 65)
  • Putere nominala continua >40 W
  • Constructie robusta
  • Protectie la intrare, iesire si la temperatura

CVP 1 este o sursa de alimentare etansa, proiectata pentru utilizare in conditii grele de lucru, cu un domeniu de intrare AC larg si cu o iesire 12 VDC protejata complet pana la 3,5 A. Este potrivita pentru alimentarea unitatilor de ventilatie si a altor echipamente, de exemplu, data loggere, si este livrata cu un cablu AC de 5 m precablat.

CVP 1 LAS MkII este o varianta speciala a sursei pentru Scintilometrul LAS MkII al Kipp & Zonen. Este livrat cu un cablu de 10 m precablat si prevazut cu un conector etans pentru emitatorul sau receptorul echipamentului LAS MkII. Sursa asigura alimentarea Scintilometrului LAS MkII si are un dispozitiv de trecere pentru conexiunile semnalelor LAS MkII.

CVP 2 este un adaptor AC universal cu iesire de 12 VDC. Tensiunea de intrare poate fi 115 sau 230 VAC si iesirea poate alimenta una sau doua unitati de ventilatie CVF4, cu sau fara incalzire. Se poate folosi si pentru alimentarea radiometrelor UV din seria UVS. Va rugam sa retineti ca sursa CVP 2 nu poate fi folosita fara protectie in aer liber.

Publicitate
Facebook