Expozitia ENREG 2014 Arad

Echipot participa de multi ani la expozitii. Am expus produsele comercializate la Construct, la CAMEX, la IEAS, la Romcontrola, la INDAGRA si la ENREG.

Am considerat si consideram in continuare ca acest mijloc de marketing ne este util deoarece putem arata vizitatorilor produsele comercializate, le putem oferi brosurile tiparite cu prezentarea acestora si suntem la dispozitia lor pentru a le raspunde la intrebari. Si nu in ultimul rand ne putem intalni personal cu clientii si potentialii nostri clienti.

Multumim organizatorului REECO pentru aceasta expozitie reusita in conditiile in care o mare parte a potentialilor vizitatori ramane acasa cu deplina incredere in algoritmul instrumenteler de cautare de pe internet. 

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat standul oferindu-ne posibilitatea prezentarii produselor comercializate de noi si speranta unei viitoare colaborari reciproc avantajoase. Stam la dispozitia specialistilor care doresc sa cunoasca mai profund gama noastra de produse cu toate informatiile necesare la sediul nostru din Oradea.  

Am fost deosebit de bucurosi de vizita studentilor la standul nostru si multumim profesorilor care au creat aceasta posibilitate pentru ei. 

   

 

Publicitate
Facebook